Oğlum İçin : Fatma Girik - Emrah
Oglum icin dizisinin çekimleri başladı. Başrollerini Emrah ve Fatma Girik’ in paylaştığı 'Oğlum için' dizinin çekimleri başladı. Oğlum İçin (Show TV): fatma girik ve emrah'ın uzun süredir beraber bir projede yer alacakları konuşuluyordu ve en sonunda eylül ayında yepyeni dizileriyle karşımızda olacaklar. başrol kadın oyuncu olarak büyük ihtimalle kemal sunal'ın güzel kızı ezo sunal kamera karşısına geçecek. hemen belirtelim ezo sunalla henüz anlaşılamadı. bomba gibi bir senaryoyla izleyenleri ekran başına kilitleyeceklerini söyleyen emrah'ın yeni dizisi bakalım dediği gibi rating sıralamasında üst sıralarda yer alacakmı

23 Ağustos 2007 Perşembe

FATMA GİRİK KOLAY BEĞENMEZ




YENİ YAYIN DÖNEMİNDE ÜNLÜ ŞARKICI EMRAH İLE BİR DİZİDE OYNAYACAK OLAN FATMA GİRİK BEĞENDİĞİ BAYAN OYUNCULARI AÇIKLADI

Eylül ayında Show TV’de ekrana gelecek olan ‘Oğlum İçin’ adlı dizide başrol oynayan Fatma Girik, günümüz oyuncularıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Girik, “Son dönemde çok beğendiğim genç oyuncular var. Favorilerim de Ceyda Düvenci, Özgü Namal ve Meltem Cumbul” dedi.

Fatma Girik'in tahtını devreden padişah gibi konuşurken tahtın varislerinin kendi aralarında bir iktidar mücadelesine girip girmeyeceği merak konusu oldu.

Hiç yorum yok: